Trouvit Glm By GCP 5kg

€39,99 €35,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen!

Zoals de naam al verraad is het een echte oldskool trouvit boilie, maar met wat verrassingen. In de boilies zitten hele micropellets die langzaam oplossen en continu attractie afgeven.Onze pellets zijn de basis voeding in iedere viskwekerij.

GLM Green lipped Mussel is een unieke mosselsoort die voorkomt in de zeewateren van Nieuw-Zeeland. Deze groenlipmosselen behoren tot de beste natuurlijke bronnen van omega 3-vetzuren, glycosaminoglycanen, glucosamine, chondroïtine en aminozuren en bevatten daarnaast ook mineralen en vitamines. Een van de vele andere ingredienten is Spirulina. Dit is een unieke blauwgroene alg die te vinden is in meren en oceanen over de hele wereld. Spirulina is een belangrijke bron van plantaardige eiwitten. Spirulina bevat van nature vitamines, mineralen en aminozuren en de belangrijke vetzuren die een karper elke dag nodig heeft. Daarnaast is spirulina rijk aan anti-oxidanten, die de karper kunnen helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Na het draaien worden de boilies gestoomd en gestabiliseerd in de juiste omstandigheden, hier door kan de karper optimaal profiteren van alle waardevolle, natuurlijke stoffen die in deze boilie zijn verwerkt.

Ruik en proef deze boilie als je het aandurft. De ziltige geur komt je namelijk al door de verpakking tegemoet.

24 mm alleen per 50 kg verkrijgbaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen