Baitworld Scopex Tigernut Boilies introductie pakket

€32,50 €26,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen!

Een nieuwe boilie vraagt natuurlijk om een grondige testfase en dat is exact wat de consultants van Baitworld in 2019 hebben gedaan. Naast de nieuwe Mulberry lanceerde Baitworld op Carp Zwolle hun nieuwe boilie: de Scopex-Tigernut. De nieuwe Scopex-Tigernut boilies werden afgelopen jaar hard getest op diverse wateren in Nederland, België en Frankrijk. De resultaten? Fenomenaal!

Patrick Groenewegen aan het woord: Een nieuw jaar vraagt om vernieuwing. Dat is de reden waarom we in 2019 de nieuwe boilies zijn gaan testen op zeer diverse wateren in verschillende landen. Denk hierbij onder meer aan de harde dressuurwateren in Nederland, Belgische kanalen en grote Franse stuwmeren. We waren dan ook enorm blij om te zien dat meerdere consultants op deze wateren goede resultaten wisten te boeken en ook hun pb wisten te verbreken. Menig zwaarwichtige karper kwam dan ook langs afgelopen jaar.

Deze boilie kan zowel gebruikt worden voor een langdurige voercampagne als instant. De attractieve samenstelling met onder meer ingrediënten als mais, melkpoeder, tijgernotenmeel, gemalen hennep, gehydraliseerd pinda en uiteraard een sterke Scopex Flavour extract zorgen voor een hoog eiwitgehalte en instant attractie. Wel raden we aan om voor een voercampagne de hoeveelheden iets terug te schroeven, mede gelet op het hoge eiwitgehalte.

De boilies hebben een ietwat neutralere lichtbruine kleur waardoor deze een natuurlijkere uitstraling hebben en voor onze gevinde vrienden betrouwbaarder kunnen aanvoelen. Voor de popups hebben we gekozen voor een zachte washed out oranje kleur.

 

Inhoud: 

1kg boilies 20mm 

500ml Booster Liquid

150ml Fluo pop ups 12 of 15mm

250ml hookbaits 15 of 20mm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen