Baitworld Redskin Pinda´s Kerrie Deal

€29,95 €22,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 werkdagen!

Pinda’s zijn de zwaarste aassoort onder de groep ‘partikels’. De peulvrucht bevat 46% vet, 25% eiwit en ongeveer 14% koolhydraten. Deze voedingswaarden zijn voor karpers prima te hanteren tijdens de zomer en vormen een uitstekende energiebron die aansluit op de spijsvertering gedurende het jaargetij. De kracht van de pinda zit in de sterke geur, smaak en het hoge vet/oliegehalte, die van nature aanwezig zijn. Deze eigenschappen zorgen voor een enorme aantrekkingskracht die ongetwijfeld ook op jouw water de interesse zal wekken bij het aanwezige karperbestand.

Het hoge oliegehalte van de pinda zorgt voor een afscheiding van geur en smaak, die zich door de waterlagen verspreid. Des te warmer het water, des te meer de oliën zullen werken, des te hoger de attractie zal zijn onder water.

Wanneer de spijsvertering op een laag pitje staat tijdens lage watertemperaturen, is het inzetten van pinda’s vaak minder effectief. Door het hoge vetgehalte van de pinda kunnen karpers sneller verzadigd raken wanneer het dier minder energie verbruikt

Scoor nu deze deal voor onderstaande prijzen!

10kg vers gekookte Redskin Pinda´s Kerrie €29,50
20kg vers gekookte Redskin Pinda´s Kerrie €52,50
40kg vers gekookte Redskin Pinda´s Kerrie €92,50

Vacuüm verpakt per 5kg.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen