KORDA

Korda is wereldwijd één van de meest populaire marken op karper gebied. Elke karpervisser kent het merk en er zijn maar weinig vissers te vinden die geen Korda product in hun tacklebox hebben zitten. Dat is niet voor niets! Korda levert al jaren topkwaliteit en brengt producten op de markt die karper vissers écht nodig hebben. Met name op het gebied van klein materiaal voor het karpervissen is Korda onverslaanbaar. Achter elk artikel zit een idee en het team van Korda bestaat uiteraard uit enkel fanatieke karper vissers. Reken maar dat hier een hoop kennis aanwezig is, dat zie je terug in de Korda producten!

Korda karperaas

Hoewel de producten natuurlijk ook prima in een aantal andere visserijen in te zetten zijn, richt Korda zich echt op de productie van artikelen voor het karper vissen. Dit kunnen zijn als geen ander. Meerdere keren per jaar brengt Korda nieuwe producten op de markt die steeds weer een schot in de roos zijn. Het bekende Korda imitatie aas, de Singlez producten en de nieuwste karper haken zijn hier enkele voorbeelden van. Ook de karper loden, de onderlijnen of rigs en de jaarlijks uitgebrachte DVD’s worden door karper vissend Nederland met open armen ontvangen.

Korda kleding

De kledingseries die Korda op de markt brengt zijn ook altijd erg populair. Korda komt steeds weer met nieuwe kledinglijnen waar de karper visser graag in wordt gezien langs de waterkant. De kleding van Korda is praktisch ontworpen en dus ideaal geschikt voor tijdens het vissen, maar de moderne en trendy looks zorgen ervoor dat je deze kleding ook prima aan kunt in het dagelijkse leven. We hebben het natuurlijk niet over een enkel een simpel T-shirt. De Korda kleding collectie bestaat uit schoenen, sokken, broeken, jassen, shirts, truien en een groot aanbod aan hoofddeksels. Neem vooral eens een kijkje!