Krill Boilies 20kg

€159,80 €139,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen!

De Krill Boilie van Baitworld heeft een samenstelling van unieke ingrediënten bestaande uit een hoge hoeveelheid Antartic Krill, hoge hoeveelheid Pre Digested vismeel, viskruiden, hoog % ei compound en Brocacell! 

De aantrekkingskracht van deze Krill boilie is enorm en wordt bepaald door een combinatie van voedingsstoffen, vitamines, kruiden i.c.m. een hoge dosis Krillmeel en PD vismeel en als laatste de Brocacell wat zorgt voor een zeer complete boilie welke ontwikkeld is zonder flavour en liquids!

Een boilie bomvol attractie welke menig dressuur water, betaalwater en de grotere Franse wateren op z'n kop heeft weten te zetten! Door het achterwege laten van een flavour en kleurstoffen welke tegenwoordig in veel boilies zijn verwerkt en daarnaast een zeer hoog % hoogwaardige ingrediënten hebben gebruikt betreft dit een zeer dressuur doorbrekende Boilie welke zeer breed inzetbaar is!

Eiwit 26,8%, 

-inhoud: verpakt per 10kg.

Alle boilies van Baitworld beschikken over hoogwaardige ingrediënten van topkwaliteit, die bijdrage leveren aan een hoge mate van attractie, voeding en een goede verteerbaarheid. Een combinatie van unieke ingrediënten maakt de inzetbaarheid geschikt voor alle jaargetijden en maakt het aas geschikt om zowel instant als op een voerplek te gebruiken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen