Baitworld Gele Maïs

€24,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen!

Een maiskorrel van bestaat voor 80% uit koolhydraten (zetmeel en suikers) en voor 10% uit eiwit. Karpers hebben na het ontwaken uit de wintermodus, een behoefte aan snelle energie. Koolhydraten vormen op dit moment de belangrijkste voeding voor de karper. Mais is een bron van koolhydraten en sluit daardoor aan op de voedingsbehoefte bij de karpers, waardoor het een perfect aas is om de voorjaarkarpers te verschalken.

De mais is verkrijgbaar in drie kleuren namelijk: gele mais, witte mais en rode mais welke ook wel bordeauw mais wordt genoemd. Met name de witte witte mais en rode (bordeaux) mais is geschikt om net even anders te kunnen vissen dan de concurrentie aan de waterkant.

Bereiding mais:

Minimaal 12 uur weken en 25 minuten koken.

Inhoud:

1kg, 2kg, 5kg, 10kg en 20kg.

Direct aan de slag met kant en klare verse partikels? Dat kan. Baitworld beschikt over kennis en apparatuur om alle partikels te bereiden met een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Omwille het behouden van de kwaliteit en versheid tijdens transport, maakt Baitworld gebruik van een Henkelman vacuümmachine. Alle bestellingen worden vacuüm verpakt per 5kg.

Voor de doe-het-zelver onder ons zijn alle partikels van Baitworld ook als droge variant verkrijgbaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen