Zie de wind waait alles naar de klote- Marc Vervoort
Baitworld consultant Marc Vervoort en Baitworld eigenaar Patrick Groenewegen maken een bizarre sessie mee in Frankrijk, dit zowel qua weer als qua vangsten!
Baitworld consultant Marc Vervoort en Baitworld eigenaar Patrick Groenewegen maken een bizarre sessie mee in Frankrijk, dit zowel qua weer als qua vangsten!
In dit leerzame artikel vertelt Marc Vervoort over zijn favoriete partikel: de pinda! Naast dat deze rakkers prima smaken bij een flesje bier of fris, zijn ook de karpers helemaal gek op dit peulvruchtje (ja, het is géén nootje). Marc deelt met jullie hoe hij deze aasjes inzet en waarom iedereen de pinda een keer zou moeten proberen!
De Red Liver boilie is gemaakt van hoge kwaliteit ingrediënten zoals: LT Fishmeel 99, Karpershit (Coppens Advance), Robin Red Haiths, Leverpoeder, Runder Bouillonpoeder, Aminol, Red Liver power Flavour, Ei-albumine, Gehydrolyseerd viseiwit en geroosterde hennep.