Baitworld, de specialist in goedkoop en kwalitatief karperaas!
Contact +31 (0)6 41589949 info@baitworld.nl
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Verzendopties

Uw bestelling zullen wij u per pakketpost toesturen. De levertijd van boilies is doorgaans ca. 1 week. Indien anders zullen wij u hierover informeren. Artikelen die in back order staan worden niet in rekening gebracht, deze worden in rekening gebracht wanneer ze klaar zijn voor verzending.
Om misverstanden of teleurstellingen te voorkomen graag bij grotere bestellingen deze tijdig doorgeven (2 weken vooraf).
Indien u boilies bestelt die wij normaliter niet in ons assortiment hebben en wij speciaal voor u moeten draaien (bestelling minimaal 4 weken vooraf) zijn wij genoodzaakt om u deze artikelen, ook bij annulering van uw bestelling, in rekening te brengen.
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u van ons een proforma factuur van de door u gemaakte bestelling.
We verzoeken u om de bevestigingsmail goed te controleren, of de door u gemaakte bestelling goed door ons is verwerkt en dat het aflever adres goed is.
Nadat wij uw betaling hebben ontvangen gaat de bestelling binnen 1-3 werkdagen met PostNL de deur uit en zal bezorgd worden op het door u opgegeven adres.

 

Hoe wordt mijn pakket verzonden?
Wij verzenden onze pakketten met PostNL en altijd met handtekening voor ontvangst. De levering van de pakketten vindt over het algemeen plaats op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Bij niet thuis zijn zal de pakketbezorger proberen het pakket aan te bieden bij de buren.
Voor al onze pakketten moet getekend worden, ook door je eventuele buren. Het is altijd mogelijk om je pakket af te laten leveren op een ander adres, dit dien je dan tijdens de bestelling aan te geven.
Wat zijn de kosten voor het verzenden van mijn bestelling in Nederland?
- Tot een gewicht van 28kg rekenen we een standaard tarief van maar 6,95!
VOORWAARDEN 
Gewicht < 28 Kg
Standaard formaat < 100 x 70 x 50 cm
XL formaat (+ € 2.19) < 175 x 78 x 58 cm
Verzekerd tot <  Niet standaard verzekerd
Wenst u een zending te doen buiten Nederland? Neem dan contact op met Baitworld via info@baitworld.nl
Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?
Je bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden. De verwachte levertijd na verzending altijd 1-2 werkdagen, mocht PostNL bij jou op zaterdag ook pakketten bezorgen dan kan je deze dag als werkdag meerekenen.
Voor de verzending van sommige hoeveelheden geldt een aangepaste levertijd, hierover zullen wij je indien nodig bij je bestelling informeren.
Afhalen kan alleen in overleg.