Baitworld, de specialist in goedkoop en kwalitatief karperaas!
Contact +31 (0)6 41589949 info@baitworld.nl
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Team Baitworld

Baitworld timmert hard aan de weg en om de producten naar een nog hoger niveau te stuwen heeft eigenaar Patrick Groenenwegen een aantal consultants weten vast te leggen. Graag stellen wij hun aan u voor:

Marc Vervoort

Mijn naam is Marc Vervoort. Ik ben 25 jaar oud en woonachtend te America, een klein dorpje in Noord-Limburg. Vanaf mijn 10e levensjaar kwam ik in aanraking met de hengelsport. Vervolgens heb ik door de jaren heen inmiddels heel wat vertakkingen van hengelsport beoefend. In 2006 heb ik voor mezelf de keuze gemaakt dat ik me op één visserij wilde focussen, namelijk: het vangen van karper. Nu notabene 10 jaar later heb ik verschillende watertypes in Nederland en Frankrijk bevist. Menig mooie vissen heb ik destijds mogen landen. Tijdens mijn visserij probeer ik me nooit teveel op één specifieke karper te storten. Ik wil ten allen tijden blijven genieten van iedere vangst en dat lukt in mijn optiek niet altijd als je teveel op bepaalde targets uit bent. Wat binnen mijn visserij wel belangrijk is, is kwalitatief goed aas! Natuurlijk, je kunt met notabene ieder aas je visjes vangen. Maar kun je er ook werkelijk brokken mee maken? Dit gaat alleen maar als je het juiste aas, op de juiste manier en op de juiste plek in de juiste periode van het jaar inzet. Mijn vertrouwen in het aas van Baitworld is op en top. Baitworld staat garant voor kwalitatief hoogwaardig aas. Aas dat voorzien is van de juiste ingrediënten. Doormiddel van aas in te zetten met ingrediënten waar de vis op dat betreffende moment behoefte aan heeft, zul je de vangkansen voor jezelf vergroten. Door de samenwerking aan te gaan met Baitworld hoop ik mijn eigen visserij naar een hoger niveau te kunnen brengen. Verder zal ik mijn steentje bijdrage om samen met Patrick, het bedrijf en het team de kwaliteit naar een nog hoger niveau op te krikken! Tot slot wil ik enkele steekwoorden benoemen die voor mezelf allen bij elkaar samen het woord karpervissen vormen: Passie, Natuur, Genot, Innerlijke rust, Planning, en Vangen!

Op naar een mooi jaar en tot aan de waterkant!

In het fotoalbum van Marc zullen wij regelmatig nieuwe vangsten aan u tonen dus houd zijn pagina goed in de gaten.

Leonard Nieuwkoop

Ik ben Leonard Nieuwkoop. Ik ben 19 jaar oud en uiteraard karper visser en ik kom uit Noord-Brabant. 
Inmiddels vis ik ruim 7,5 jaar op karper. Dat eerste moment dat je in aanraking komt met onze grote vriend de karper is een uniek moment wat nooit meer van je netvlies zal verdwijnen. Sinds dat moment is het karper bloed door m’n lichaam gaan gieren. Voor mij is het geen hobby meer maar een “way of life”. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een zeer enthousiaste karper visser. Als mensen aan mij zullen vragen ‘waarom zit je zoveel aan de waterkant?’, dan krijgen ze van mij het volgende antwoord: ‘De rust die er heerst in de natuur en het belangrijkste het vangen van het dier’. 
Over de visserij hoe ik deze beoefen en beleef.
Als ik terug kijk naar de afgelopen jaren heb ik inmiddels een basis opgebouwd waarop ik nu verder kan bouwen. De basis is een belangrijk onderdeel, zodra de basis niet goed is dan zal je als visser in dit geval niet bereiken wat je wil bereiken. Zodra ik van mijn basis afstap weet ik de gevolgen van te voren en dat is keihard maar dan ook echt keihard op m’n ‘bek’ gaan. Ik wil niet zeggen als je basis goed is dat je dan altijd succes hebt. Het blanken neem ik voor lief het hoort er zo nu en dan bij. 
Voor mij is elke vis er één en weer een puzzelstukje rijker van het desbetreffende water. Wat ik wel eens zie is dat er vergeten wordt te genieten van de vis waar het tegenwoordig op lijkt is dat alleen die dikke vissen tellen. Voor mij is een kleinere vis net zo mooi (al ben ik niet vies van een dikke bak). Een kleinere vis kan in de toekomst een dikke bak worden behandel ze dus met respect.
Ik beoefen m’n visserij hoofdzakelijk op de putjes met zo nu en dan een uitstapje naar een kanaal of rivier. Vooral dat laatste wil ik weer meer gaan doen het doorzetten en vastbijten op de rivier. Het grote sterke water wat de schepen laat drijven en waar de vissen een hard bestaan hebben alleen de rivier is al een verhaal apart.
Naast het vissen beleef ik in de fotografie veel plezier. Vooral de laatste paar jaar stel ik naar mijn mening hoge eisen aan de man/vis foto’s maar ook aan natuur foto’s.

Baitworld

Laatst kreeg ik van Patrick Groenewegen (eigenaar/directeur ‘Baitworld’) de vraag of ik wilde gaan ‘knallen’ onder de vlag van Baitworld. Ik heb op deze vraag positief gereageerd. Baitworld is nog een vrij jong bedrijf en zeker als ik zag wat er allemaal voorbij komt durf ik te zeggen dat Baitworld goed op weg is. Aan de kwaliteit word veel aandacht aanbesteed en dat is ook waarmee ik wil vissen “kwaliteit”, vissen met aas waar je achter kan staan doet het vertrouwen groeien en de vangsten ten goede!
Een juiste basis begint bij kwalitatief aas wat de vis lekker vind!!! Ik ga ervoor en ga 100% knallen. 
Tot aan de waterkant en owja vergeet niet te genieten.

 In het fotoalbum van Leonard zullen wij regelmatig nieuwe vangsten aan u tonen dus houd zijn pagina goed in de gaten.

Niels Kunzel

 

Mijn naam is Niels Kunzel, 33 jaar oud en woonachtig in Raamsdonksveer, Noord-Brabant. 
Zoals de meeste van jullie ben ik een fanatieke karpervisser die er regelmatig op uit trekt. Als ik niet aan het vissen ben dan ben ik vaak bezig met andere zaken rondom het vissen zoals de Visstand beheercommissie van H.S.V. Ons Genoegen te Geertruidenberg. Ook op de karperbeurzen zou je me tegen kunnen komen als lid van Team Taska Benelux.

In Nederland moet ik het vaak hebben van korte losse visnachten maar in het buitenland vis ik langere sessies. Die vistrips doe ik op dit moment graag op de openbare wateren in Frankrijk omdat hier in mijn optiek het ware avontuur van het vissen ligt, en je daar altijd kan verkassen wanneer je zelf wil. Dit vind ik een zeer belangrijk element omdat je in moet kunnen spelen op elke situatie om het maximale uit je visserij te kunnen halen.

Waarom Baitworld? Baitworld is in mijn beleving een jong bedrijf wat alles in zich heeft op het gebied van goed karperaas. Niet alleen hebben ze een mooie variatie aan aas maar er is ook veel kennis binnen Baitworld. Zelf zal ik aan de slag gaan met de boilies van CG-Baits maar uiteraard ook met de diverse kant en klare partikels die verrijkt zijn met diverse ingrediënten zodat deze extra power hebben.

Tot slot wens ik jullie allen mooie avonturen toe.

Niels Kunzel

In het fotoalbum van Niels zullen wij regelmatig nieuwe vangsten aan u tonen dus houd zijn pagina goed in de gaten.

Maarten van Halderen

Mijn naam is Maarten van Halderen, ik ben 27 jaar en woon in Geertruidenberg, Noord-Brabant.
Ik vis inmiddels zo’n 15 jaar met veel plezier op karper. Naast het karpervissen ga ik in de wintermaanden graag met dood aas vissen op snoek. 
Mijn karpervisserij vindt plaats in Nederland en Frankrijk. In Nederland ben ik vaak te vinden aan diepe zandafgravingen en het vele polderwater dat ons land rijk is. In Frankrijk bevis ik graag openbare wateren: zowel rivieren en kanalen als grote en kleine meren worden daarbij belaagd.
Wat aas betreft vis en voer ik meestal met boilies. Kort geleden heb ik kennis mogen maken met de boilies van Baitworld en de eerste sessie met deze bollen was er meteen een om van te dromen. Het vertrouwen was daardoor al snel gewekt. 
Met partikels heb ik de laatste jaren nog maar zelden gevist, omdat het helaas veel tijd kost om ze voor te bereiden. Een groot pluspunt van Baitworld vind ik dan ook dat je er mooie kant en klare partikel mixen voor een scherpe prijs kunt verkrijgen, wat het erg aantrekkelijk maakt om er weer op uit te trekken met dit goedje. 
Ik verheug me op een leuke samenwerking met Patrick en zijn team en wens iedereen een visrijk jaar toe.

Maarten van Halderen

In het fotoalbum van Maarten zullen wij regelmatig nieuwe vangsten aan u tonen dus houd zijn pagina goed in de gaten.

Ton Overweg

Even voorstellen, mijn naam is dus Ton overweg en ik woon in Valkenswaard te Noord-Brabant.
Ik ben 37 jaar en vader van 3 kinderen en om straks het plaatje compleet te maken ga ik ook nog trouwen.
Mijn grootste hobby is karpervissen en alles wat daar mee van doen heeft, de normen en waarden zijn mij dan ook al op jonge leeftijd bijgebracht .Mijn vader heeft mij namelijk van kleins af aan meegenomen naar diverse plaatsen in Frankrijk waaronder Du der en De Lot. Doordat ik al zo vroeg met het karpervissen in aanraking ben gekomen heb ik inmiddels ruim 30 jaar ervaring. Na de schitterende periode vissen onder de vleugel van mijn vader ging ik zelf op onderzoek uit en heb ik veel op het Kempisch kanaal gevist. Ook ging ik regelmatig naar Frankrijk, eerst naar de betaalwateren maar daarna ging mijn voorkeur uit naar de openbare wateren. Dit doe ik nu nog steeds, en zo nu en dan vis ik een social op een betaalwater.

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik de laatste jaren ook mijn eigen aas firma gehad. Dit heb ik altijd met veel liefde en plezier gedaan totdat al mijn apparatuur werd gestolen, daarna was voor mij het plezier helaas weg. Ik heb in deze periode
uiteraard veel geleerd over aas en de waarde van goed aas. Ik zal dan ook nooit op kwaliteit bezuinigen, ook omdat ik weet wat goed aas voor je kan doen. Natuurlijk bestaat er geen echte “tover”bol maar een goed aas, op de juiste manier ingezet kan absoluut een bestand naar je hand zetten. Vandaar ook mijn keuze voor baitworld. Tevens is eigenaar Patrick Groenewegen een super kerel, met veel enthousiasme en passie voor het vak. Zijn producten zijn van zeer hoge kwaliteit en ik ben dan ook vereerd dat ik zijn team mag komen versterken en hem te helpen waar nodig.

Voor vragen of gewoon een goed gesprek kunnen jullie me altijd aanspreken.

Tot aan de waterkant,

Ton Overweg

In het fotoalbum van Ton zullen wij regelmatig nieuwe vangsten aan u tonen dus houd zijn pagina goed in de gaten.

Ramon van Puffelen

Mijn naam is Ramon van Puffelen en ben woonachtig te Delft. Ik ben regelmatig langs de waterkant te vinden, eigenlijk durf ik wel te zeggen wekelijks. Zodra ik ergens een uurtje over heb pak ik mijn spullen om naar de waterkant te gaan.

Overigens ben ik al van kleins af aan aan het vissen, dat heb ik mee gekregen in mijn opvoeding want mijn vader en opa deden niet anders. Het is dan ook niet gek dat ik van hun het vak geleerd heb. Nu stroomt datzelfde karper virus van mijn voorouders door mijn bloed en later zal ik dit zeker door proberen te geven aan mijn eigen kinderen. Want wat is het toch heerlijk om aan de waterkant te zitten en te mogen genieten van deze hobby. Het allerbelangrijkst vind ik dat je plezier hebt in wat je doet en dat je van je eigen gevoel uitgaat. Zo hou ik bijvoorbeeld rekening met factoren zoals temperatuur, luchtdruk en windrichting, omdat juist dit de factoren zijn die ervoor zorgen dat je die ene vis wel of niet weet te vangen. En als je hem dan eindelijk weet te vangen na al die uren of soms wel maanden is de voldoening zo groot dat ik er helemaal stil van wordt en besef waar ik al die tijd voor gezeten heb. Dat is voor mij dan het perfecte plaatje.

Afgelopen jaar maakte ik als fieldtester al kennis met de Dark Tuna range van Baitword en wat een heerlijke bal is dat dit mede door zijn hoogwaardige ingrediënten en mooie structuur. 
Nu inmiddels zijn we een paar maanden verder en heb ik ook met de rest van de producten van Baitworld kennis mogen maken. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat het samen met Baitworld een mooie toekomst gaat worden hopelijk met een hoop nieuwe avonturen en kennis.

Bedankt voor het lezen,

Ramon van Puffelen.

In het fotoalbum van Ramon zullen wij regelmatig nieuwe vangsten aan u tonen dus houd zijn pagina goed in de gaten.

Patrick Groenewegen

Ook de eigenaar van Baitworld gaat er zo nu en dan op uit in al zijn vrije uurtje die hij nog over houd naast de webshop. Tegenwoordig is hij vaak te vinden bij wateren in de omgeving de Krimpenerwaard. Een paar keer per jaar maakt hij nog tripjes naar Frankrijk. In het fotoalbum van Patrick zullen wij regelmatig nieuwe vangsten aan u tonen dus houd zijn pagina goed in de gaten.