Baitworld Red Liver Pakket Deal 2

€35,50
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen!

Alle boilies van Baitworld beschikken over hoogwaardige ingrediënten van topkwaliteit, die bijdrage leveren aan een hoge mate van attractie, voeding en een goede verteerbaarheid. Een combinatie van unieke ingrediënten maakt de inzetbaarheid geschikt voor alle jaargetijden en maakt het aas geschikt om zowel instant als op een voerplek te gebruiken.

Deze karakteristieke boilie is opgebouwd uit LT-vismeel, karpershit (compleetvoeder), Robin Red van Haits, leverpoeder, runderbouillonpoeder, liquid Aminol, ei albumine, hydrolyserende viseiwitten, geroosterde hennep en een Red Liver flavour.

Deze samenstelling creëert de meest voedzame boilie uit het assortiment en heeft zich ruimschoots bewezen op verschillende watertypes in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Deze boilie sluit uitstekend aan op de periodes wanneer de karpers behoefte hebben aan voedingsstoffen en wanneer het aanbod van natuurlijk voedsel laag is. Door de toevoeging van geroosterde hennep is een grove structuur ontstaan, dat zorgt voor het uitlekken van de aanwezige geur en smaakstoffen.

Eiwit 23,4%, Vet 7,6%

Inhoud:

2kg Boilies 15mm of 20mm
2kg Pellets 4,5mm 
150ml Fluo pop ups 15mm
250ml Hookbaits 20mm
500ml Booster Liquid

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen